Telefon

+40 722 537 542

Email

golivu@golivu.com

Program

L - S: 09AM - 10PM

Descoperă aici informații utile, bune practici și tehnici self-care pe care le poți include ușor în rutina ta zilnicã. Apelează la specialiștii noștri pentru îndrumare self-care.

Sănătate și echilibru prin (auto)masajul mâinii – Ce, de ce și cum să faci?

Masează-ți zilnic mâinile, pentru sănătate și starea de bine. Ce părți ale mâinii să masezi și de ce, poți afla din imagine.
Vrei mai mult? Rezervă-ți o ședință self-care la +40 722 537 542
#masaj, #energoterapie, #lifecoacning, #selfcare

Reenergizarea corpului – cum să-ți dai un “zvâc”?

Oglindirea – de ce și cum s-o primim?

Fiecare întâmplare din viață ne ajută să descoperim cine suntem, care ne este valoarea, cum să ne prețuim, și cum să devenim, cu încredere, ceea ce suntem meniți și putem să devenim. Fiecare întâmplare ne oglindește prin modul în care alegem să o trăim: prin ceea ce gândim, simțim și facem atunci când o întâlnim.

Suntem însă cel mai adesea acaparați de ceea ce vedem în afară sau la ceilalți, și mai puțin de oglindirea pe care o primim. Cu cât vedem și primim mai des oglindirea, cu atât ne cunoaștem mai bine, ne prețuim mai mult și reușim mai bine să ne împlinim. Tu ce oglindire ai primit acum, citind?

Când vrei să afli mai multe despre oglindire și cum să o gestionezi mai bine, alege ședințele noastre de îndrumare self-care. Programează-te la +40 722 537 542, la tine sau la noi.

Masajul facial – doar relaxare și întreținerea feței?

Cel mai adesea masajul facial este căutat pentru întreținerea feței și starea de relaxare pe care ți-o oferă. Pentru beneficii precum curățarea și menținerea fermității și elasticității pielii, întârzierea apariției ridurilor, stimularea circulației sângelui și reducerea cearcănelor sau a pungilor de sub ochi.

Totuși, masajul feței și capului îți poate oferi mult mai mult, atunci când se realizează și prin drenaj limfatic, presopunctură și energoterapie, care activează centrii reflecși de pe față ce stimulează autoreglarea și buna funcționare a organelor interne și sistemelor esențiale ale corpului, relaxează și curăță sinusurile, activează și reglează fluxurile energetice și ale fluidelor din corp, stimulează eliminarea toxinelor și întreținerea corpului, din interior. Acest gen de masaj te ajută sa ai o față frumoasă și sănătoasă, dar și sănătate și stare de bine în general.

Prin ședințele noastre de masaj și Reiki, poți avea beneficii complete și pe termen lung. Programează-te la +40 722 537 542, la tine sau la noi.

Energoterapia Reiki – ce este, în ce constă?

Costică Roșoiu, despre energoterapia Reiki, într-un dialog relaxat cu Dorin Chioțea.

Hidratarea – contează doar câtă apă bem?

Suntem 70% apă. Dar cât de bine ne hidratăm? Află ce recomandă medicii, din filmulețul de la acest link. Alege ședințele noastre de îndrumare self-care, ca să descoperi mai ușor rutina zilnică potrivită ție, și ca să te hidratezi dar și să-ți întreții sănătatea și echilibrul personal mai bine. Te poți bucura de ele în locația ta sau la noi. Programează-te la +40 722 537 542, la tine sau la noi.

Mergi la Servicii

Programează-te la

+40 722 537 542

JOIN OUR NEWSLETTER
And get notified everytime we publish a new blog post.