Telefon

+40 722 537 542

Email

golivu@golivu.com

Program

L - S: 09AM - 10PM

Descoperă aici informații utile, bune practici și tehnici self-care pe care le poți include ușor în rutina ta zilnicã. Apelează la specialiștii noștri pentru îndrumare self-care.

Mulțumesc! – cui vrei să-i mulțumești azi?

MULȚUMESC lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care o primesc în dar, și pentru darurile pe care le primesc în fiecare zi!
Când spunem MULȚUMESC ne exprimăm recunoștința pentru ceea ce primim, dar cultivăm și starea de bine. Atât a noastră cât și pe cea a celor din jur. Mai mult, facem și o urare de viață lungă, pentru că MULȚUMESC se trage din “La mulți ani!”. Un fel de „Să trăiești să mai faci bine!”. Poți doar să spui MULȚUMESC sau să oferi și ceva care rămâne. Să spui doar MULȚUMESC sau să spui și pentru ce mulțumești.
Dăruiește cuiva un bilețel de MULȚUMESC, spunându-i și pentru ce îi mulțumești! Astfel vă veți aprecia și simți deopotrivă mai bine. Îți mulțumim pentru că ne-ai vizitat și te mai așteptăm!

Sănătate și echilibru prin (auto)masajul mâinii – Ce, de ce și cum să faci?

Masează-ți zilnic mâinile, pentru sănătate și starea de bine. Ce părți ale mâinii să masezi și de ce, poți afla din imagine.
Vrei mai mult?

Programează-te la +40 722 537 542

Reenergizarea corpului – cum să-ți dai un „zvâc”?

O tehnică de reenergizare simplă și la îndemână, pentru rutina ta self-care de zi cu zi.

Oglindirea – de ce și cum s-o primim?

Fiecare întâmplare din viață ne ajută să descoperim cine suntem, care ne este valoarea, cum să ne prețuim, și cum să devenim, cu încredere, ceea ce suntem meniți și putem să devenim. Fiecare întâmplare ne oglindește prin modul în care alegem să o trăim: prin ceea ce gândim, simțim și facem atunci când o întâlnim.

Fiecare întâmplare din viață ne ajută să descoperim cine suntem, care ne este valoarea, cum să ne prețuim, și cum să devenim, cu încredere, ceea ce suntem meniți și putem să devenim. Fiecare întâmplare ne oglindește prin modul în care alegem să o trăim: prin ceea ce gândim, simțim și facem atunci când o întâlnim.

Suntem însă cel mai adesea acaparați de ceea ce vedem în afară sau la ceilalți, și mai puțin de oglindirea pe care o primim. Cu cât vedem și primim mai des oglindirea, cu atât ne cunoaștem mai bine, ne prețuim mai mult și reușim mai bine să ne împlinim. Tu ce oglindire ai primit acum, citind?

Masajul facial – doar relaxare și întreținerea feței?

Cel mai adesea masajul facial este căutat pentru întreținerea feței și starea de relaxare pe care ți-o oferă. Pentru beneficii precum curățarea și menținerea fermității și elasticității pielii, întârzierea apariției ridurilor, stimularea circulației sângelui și reducerea cearcănelor sau a pungilor de sub ochi.

Totuși, masajul feței și capului îți poate oferi mult mai mult, atunci când se realizează și prin drenaj limfatic, presopunctură și energoterapie, care activează centrii reflecși de pe față ce stimulează autoreglarea și buna funcționare a organelor interne și sistemelor esențiale ale corpului, relaxează și curăță sinusurile, activează și reglează fluxurile energetice și ale fluidelor din corp, stimulează eliminarea toxinelor și întreținerea corpului, din interior. Acest gen de masaj te ajută sa ai o față frumoasă și sănătoasă, dar și sănătate și stare de bine în general.

Energoterapia Reiki – ce este, în ce constă?

Costică Roșoiu, despre energoterapia Reiki, într-un dialog relaxat cu Dorin Chioțea.

Hidratarea – contează doar câtă apă bem?

Suntem 70% apă. Dar cât de bine ne hidratăm? Află ce recomandă medicii, din filmulețul de la acest link. Descoperă rutina zilnică de hidratare potrivită pentru tine, cu ședințele de îndrumare self-care pe care le oferim.

Mergi la Servicii

Alege și rezervă online

sau la

+40 722 537 542