Telefon

+40 722 537 542

Email

golivu@golivu.com

Program

L - S: 09AM - 10PM

Sănătatea, starea de bine și armonia, nu vin de la sine. Cu masajul, energoterapia și îndrumarea pe care le oferim, le obții și le întreții cu spor.

Ședințe sau programe de masaj, cu scop de relaxare, re-energizare, profilaxie, refacere, recuperare sau terapeutic, în funcție de nevoile și stilul tău. Poți alege dintr-o varietate de stiluri de masaj sau o combinație a lor, după caz. Află detalii la servicii și prețuri. Ședințele pot fi individuale sau de cuplu, cu durata de 60, 90 sau 120 de minute, în funcție de tipul de masaj pe care îl alegi, respectiv preferințele și nevoile tale. Poți beneficia și de îndrumare pentru a-ți construi propria rutină self-care de zi cu zi dintre ședințele pe care alegi să le faci cu noi.

Servicii și prețuri / Specialiști / Locații / Îndrumare

Rezervă online sau la +40 722 537542

Ședințe sau programe de energoterapie Reiki, cu scop de profilaxie și întreținere a sănătății, dar și de reechilibrare și dezvoltare personală și spirituală. Te ajută să te conectezi mai bine la sursele de energie vitală, să îți refaci rezervele de energie, să te eliberezi de blocaje și stopezi pierderile nenecesare de energie, cauza diverselor stări de disconfort, durere, afecțiuni ale sănătății sau boli. Poți beneficia și de îndrumare pentru a-ți construi propria rutină self-care de zi cu zi dintre ședințele pe care alegi să le faci cu noi.

Servicii și prețuri / Specialiști / Locații / Îndrumare

Rezervă online sau la +40 722 537542

Ședințe individuale, de cuplu sau ateliere de grup. care te ajută să descoperi și să exersezi tehnici de întreținere eficientă a sănătății fizice, mentale și emoționale, Înveți cum să îți alegi și rutina ta self-care zilnică, cu tehnici simple și la îndemână de automasaj, energoterapie, respirație, relaxare și gimnastică de întreține a sănătății, fără a lua din timpul pentru job, recreere, familie sau prieteni.

Servicii și prețuri / Specialiști / Locații / Îndrumare

Rezervă online sau la +40 722 537542