Telefon

+40 722 537 542

Email

golivu@golivu.com

Program

L - S: 09AM - 10PM

Află aici detalii despre specialiștii noștri, despre cum te pot ajuta, dar și părerile clienților.

Costică Roșoiu – Terapeut Maseur Certificat, Terapeut Reiki (Reiki Okuden), Ghid self-care și Psiholog, cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea oamenilor și armonizarea personală și interpersonală.

Cu ajutorul lui Costi, te bucuri de o călătorie de (re)descoperire, (re)conectare, și (re)echilibrare personală și interpersonală, în care poți combina Masajul, Energoterapia Reiki și Îndrumarea self-care, într-o abordare completă a nevoilor tale.

Servicii și prețuri / Locații / Îndrumare

Programează-te la +40 722 537 542

Am ajuns la Costi cu dureri mari de spate, pe care mi le-a atenuat extrem de rapid, aproape 100%, din primele două ședințe. Întotdeauna mă simt extraordinar de bine după fiecare masaj la el. Este un terapeut excelent la care recomand să apelați cu încredere.

Alexandra B

Costi mi-a fost coleg la cursurile de masaj. Asta înseamnă aproximativ 8 luni de experiențe împreună. Am beneficiat și după curs de masajele oferite de Costi. Pot spune, cu responsabilitate și sinceritate, că este un terapeut complex și complet. Îl recomand cu toată căldura și încrederea. Mulțumesc Costi!

Annamaria P

Profesionalism, empatie, propunerea de soluții și adaptarea rapidă la probleme ? iar efectul pozitiv s-a observat destul de repede. Recomand cu încredere.

Bianca B

Un masaj energic după care m-am simțit ca nouă de fiecare dată. Atenția la detalii și blândețea lui Costi m-au ajutat să trec cu bine printr-o perioadă dificilă din viața mea. Mulțumesc. Un terapeut bun, recomand.

Cosmina I

Cu mâini de profesionist și de magician, Costi îmi dă un „restart” în fiecare fibră după ședința de masaj.

Ileana M

Ședințele de masaj, Reiki și îndrumare self-care cu Costi îmi oferă relaxare, stare de bine și armonie. Recomand.

Voichița D

„Multă lume, puțini oameni!”. Costică Roșoiu, un OM pe care nu l-am mai văzut de peste 30 de ani. Cum nimic nu este întâmplător, zilele trecute am văzut pe Facebook profilul lui Costică, care informează despre abilitățile lui în tehnica energetică Reiki, precum și alte metode de relaxare, motivare, încărcare cu energie, recalibrare energetică, etc. L-am sunat și am vorbit ca într-una din zilele următoare să putem beneficia, atât eu cât și soția mea, de una din procedurile enumerate. Cu sinceritate afirm că acest OM are HARUL de a practica aceste proceduri și a transmite o stare de bine. Recomand să beneficiați de Harul acestui OM!

Bogdan S

Servicii și prețuri / Locații / Îndrumare

Programează-te la +40 722 537 542