Telefon

+40 722 537 542

Email

golivu@golivu.com

Program

L - S: 09AM - 10PM

Ședințe personalizate de masaj, energoterapie și îndrumare self-care, pentru relaxare, refacere după efort, armonizare fizică, mentală, energetică și spirituală, dar și pentru refacerea și întreținerea sănătății. Ședințele pot fi individuale, pentru cupluri sau pentru grupuri și disponibile la tine sau la noi.

Te bucuri de o ședință complexă, în care masajul de relaxare, se îmbină armonios cu reflexoterapia, presopunctura și tehnicile de re-echilibrare energetică, mintală, emoțională și chiar spirituală.  Acest gen de ședințe te ajută nu numai la relaxarea musculară, mobilizarea articulară și activarea circulatorie, ci și la reglarea organelor și funcțiilor vitale ale corpului, la refacerea energiei vitale și la armonizarea corp-minte-suflet. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Acest gen de ședințe au scopul de a te ajuta să îți (re)modelezi corpul într-un mod cât mai sănătos și durabil.  Te bucuri de o transformare non-invazivă, nedureroasă, sistemică, ce produce efecte durabile și nu îți pune la risc starea de bine sau sănătatea, cum se întâmplă în cazul practicilor clasice de remodelare corporală. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Pentru nevoile de întreținere curentă a feței dar și pentru relaxare și refacere energetică, poți alege acest gen de masaj cu efect de curățare și întinerire a feței, de prevenire sau reducere a acneei, a ridurilor, a pungilor sau edemelor și a gușii, în mod natural. Ședința se adresează capului, feței gâtului și pieptului și îmbină tehnici de masaj capilar și facial cu drenaj limfatic, presopunctură și energoterapie. Poți alege și tratamentul natural cu miere al feței. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Indiferent că este ales pentru nevoi curente de întreținere sau în cazul unor afecțiuni, operații sau accidente, drenajul limfatic manual este un tip de ședință care te poate ajuta foarte mult. Este un masaj fin dar elaborat, menit să mobilizeze limfa pe traseele specifice din întregul organism, pentru a-l detoxifica dar și pentru a preveni apariția, menținerea sau amplificarea infecțiilor. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Acest gen de ședințe pot fi numite și masaj din interior spre exterior. Prin masarea punctelor reflexe de pe cap, membre sau de pe tot corpul, în aceste ședințe beneficiezi de o relaxare a sistemelor și organelor corpului cu efect deosebit și profund de relaxare, energizare și de reglare a corpului, pe care o simți venind din interior. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Sunt genuri de masaj menite să ajute la refacerea după efort susținut sau cronic, la reducerea sau rezolvarea durerilor sau limitărilor de mișcare datorate unor contracturi musculare profunde, la relaxarea musculară profundă dar și la tonifiere. Sunt alegerea perfectă pentru persoanele active fizic, care practică un sport sau care preferă un masaj în profund, în forță, dinamic sau o combinație a acestor stiluri.  Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Un gen de masaj care “se unduiește” și care îmbină delicatețea, mișcarea și profunzimea. Ritmurile unduite ale brațelor se transformă în terapie pentru tine, prin tehnicile specifice acestui masaj ce provine din Hawaii. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Acest gen de ședințe sunt alegerea perfectă pentru cei care își doresc o experiență de relaxare, reenergizare și reechilibare, prin stimularea fină a simțurilor. Căldura pietrelor vulcanice, atingerile discrete și aromele fine îți vor relaxa, activa și armoniza corpul, cu efecte deosebite asupra sănătății și stării tale generale de bine. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Alege terapiile prin Masaj și Reiki, pentru cupluri. Pentru sănătate, stare de bine și armonie.

Masaj pentru cupluri, cu doi terapeuți. Cuplul se bucură în aceeași încăpere de masaj individual realizat de câte un terapeut maseur. Partenerii din cuplu, pot alege oricare tip de masaj individual de care vor să se bucure.

Sesiuni la patru mâini, cu fiecare dintre voi și un terapeut. Unul dintre partenerii din cuplu primește o sesiune de Masaj de relaxare sau Reiki la patru mâini, oferită de celălalt partener și terapeut.

Practică și îndrumare, asistată de un terapeut. Partenerii din cuplu, învață să își ofere reciproc Masaj sau Reiki, sub îndrumarea terapeutului. Unul dintre parteneri primește și celălalt partener învață să ofere, asistat fiind de terapeut.

Alege aceste ședințe pentru a preveni sau reduce durerile cauzate de sarcină sau solicitările la care ești expusă când devii mamă, pentru a te putea menține în formă, pentru a-ți pregăti cât mai bine corpul pentru naștere dar și pentru refacerea de după naștere. Ședințele îmbină masajul de relaxare, cu drenajul limfatic și mobilizarea articulară, dar și cu cel de întreținere a pielii. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Indiferent de vârsta pe care o au, masajul îi ajută foarte mult și pe copii. De la masajul bebelușilor și stimularea lor senzorio-motorie pentru o dezvoltare armonioasă, până la masaj de relaxare, calmare și întreținerea sănătății, pentru cei mai mari. Părinții pot alege să participe la ședințele realizate pentru copiii lor și chiar să învețe cum să le facă un masaj pe care cei mici să-l accepte și aprecieze, dar care să-i și ajute. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Ședințe delicate și non-invazive, menite să regleze și să armonizeze fluxul energiei tale vitale. Terapeutul plasează mâinile pe corp sau în apropierea acestuia, pe centrii energetici principali sau pe meridianele energetice, cu scopul reglării energetice generale dar și pentru prevenirea sau ameliorarea unor afecțiuni ale sănătății. Vei experimenta și tehnici de respirație, auto-conștientizare și vizualizare mintală, care să faciliteze procesul de reglare și armonizare. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

În acest gen de ședințe ai posibilitatea să descoperi, alegi, exersezi, perfecționezi și să adaptezi la programul tău zilnic, tehnici de întreținere eficientă a sănătății fizice, mentale, emoționale, relaționale și spirituale. Pot fi ședințe individuale, pentru cupluri sau pentru grupuri. Pentru efecte complete, poți beneficia și de recomandări cu privire la rutina zilnică de self-care.

Cauți un cadou special pentru o persoană specială? Ce poate fi mai potrivit decât să-i oferi o ședință de masaj, energoterapie și/sau îndrumare self-care la noi? Este mai mult decât o ședință pentru starea sa de bine. Este o oportunitate în plus și pentru sănătate și armonie. Comanzi voucherul cadou, pe care îl personalizăm, la alegerea ta, îl plătești și noi ți-l trimitem în varianta electronică, ca să-l poți oferi cât mai ușor persoanei alese de tine. Beneficiarul cadoului ne contactează pentru programare și de restul ne ocupăm noi.

Pentru efecte consistente și de durată, poți alege să beneficiezi în mod regulat de ședințele individuale, pentru cupluri sau de grup pe care le oferim și care îmbină în mod personalizat serviciile de mai sus. În funcție de numărul de ședințe și de participanți, de durata și frecvența ședințelor, pe lângă efectele benefice ale acestora pentru sănătate, armonie și stare de bine în familia, grupul de prieteni sau compania ta, te bucuri și de un preț preferențial.

Servicii și prețuri / Specialiști / Locații / Îndrumare